Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/taleboblerne.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5841
TALEBOBLERNE – OM LOGOPÆD JANE ELAND – hvem er jeg?

OM taleboblerne

og logopæd Jane Eland 

Engagement, humør og høj faglighed

Blandt spillepladerne, legetøjet og lydkortene hos TALEBOBLERNE møder I logopæd Jane Eland. Jeg brænder for det talepædagogiske arbejde og er især optaget af at hjælpe de børn, der har problemer med at udtale sprogets lyde korrekt. Præcis som deres jævnaldrende har disse børn behov for at kunne give udtryk for deres ønsker og tanker – uden forstyrrende udtalevanskeligheder. Og gennem en tidlig og effektiv undervisning skal de sikres de bedste forudsætninger for at lære at læse, når de en dag begynder i skole.

For at børnene kan opnå den bedst mulige udvikling – så hurtigt som muligt – arbejder jeg med talepædagogiske værktøjer, hvis effekt er forskningsmæssigt bevist. Jeg underviser derfor med udgangspunkt i logopædiske metoder som POPT, Minimale par, Maksimale par og Multiple oppositioner. Det lyder måske lidt teoretisk, men heldigvis er undervisningsmetoderne langt mere børnevenlige, end navnene antyder. De kan formidles i sjove og forskelligartede lege og spil, så langt de fleste børn oplever, at det er hyggeligt at gå til talepædagog.

Personligt er min talepædagogiske baggrund bred. Jeg har en diplomuddannelse i logopædi og har siden taget adskillige supplerende kurser. Jeg har arbejdet som kommunal talepædagog/logopæd i en årrække og har både været ansat inden for almenområdet og  specialområdet. Jeg er medlem af ALF – Audiologipædisk Forening  – se ALF’s hjemmeside her – og jeg bestræber mig på at deltage i foreningens årlige efteruddannelseskursus.

Vælger I et talepædaogisk undervisningsforløb hos TALEBOBLERNE, kan såvel den indledende undersøgelse som møder og undervisning foregå i mit hjem i Gadevang, lige nord for Hillerød – se kort her. Jeg kommer også gerne hos jer, når det drejer sig om mindre børn, der har brug for at føle sig trygge i vante omgivelser – se vilkår her.

Bedste hilsner fra Jane Eland

Gratis og uforpligtende
samtale 

En bobler er, ifølge Den Danske Ordbog, nogen eller noget der (...) ventes at få et meget snarligt gennembrud. Skal dit barn også være en talebobler? 
Ring, skriv eller udfyld formularen herunder, hvis du er interesseret i en indledende samtale om dit barns udfordringer og behovet for talepædagogisk bistand.
Jeg kontakter dig pr. telefon hurtigst muligt.